Sadaqah

Maak een zuster blij en geef haar toegang tot één of meerdere online cursussen!

Het geven van cadeaus en sadaqah (liefdadigheid) wordt in islam aangemoedigd. Het is een liefdevolle manier om de banden met elkaar te versterken en een glimlach op een gezicht te toveren!

Het is Sunnah om geschenken te geven. De boodschapper van Allah ﷺ zei:

“Geef elkaar (vaak) geschenken, en je zult meer houden van elkaar.” (Bukhari)

Het is ook Sunnah om geschenken te accepteren!

De Profeet ﷺ  accepteerde geen aalmoes, maar hij accepteerde geschenken en wilde ze niet weigeren. (Bukhari)

Een zuster die in staat stellen om zich op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen kan een groot verschil maken in haar leven en dat van haar omgeving.

Wil je een cadeaubon anoniem geven? Vul dan bij de naam het woord ‘anoniem’ in.

Sadaqah 2021/2022

Onze Profeet ﷺ heeft gezegd: “Als een man komt te overlijden, stoppen al zijn goede daden behalve drie: doorlopende liefdadigheid, baatvolle kennis en een rechtschapen zoon die voor hem bidt.” (Muslim)

De inkomsten die ik als ondernemer mag ontvangen is rizq van Allah ﷻ en behoren Hem toe. Ik vind het belangrijk om sadaqah djaariyah te geven als ondernemer als dank aan Hem.

Daarom kies ik jaarlijks een liefdadigheidsproject uit die in-sha’Allah langdurig zal bestaan en doneer ik een bedrag als sadaqah, ook namens de studerende zusters van mijn innnerlijke bron. In-sha’Allah ontvangen we niet alleen in dit leven maar ook na onze dood de beloning voor deze goede daden in de vorm van sadaqah jariyah.

In-sha’Allah zal ik later in het jaar het project of de stichting bekendmaken waar ik de sadaqah naar zal overmaken.

Cadeaubon ontvangen

Heb je een cadeaubon ontvangen? Allahuma barik!

Denk er dan aan om een smeekbede te verrichten voor je zuster. Het is een zegen voor jullie beiden en in-sha’Allah zullen jullie allebei rijkelijk beloond worden.

Bij het afrekenen kun je het nummer van de cadeaubon invullen in betreffend veld. Dan wordt de korting automatisch verwerkt in-sha’Allah. Lukt het niet? Neem contact op.

Cadeaubon

15.0057.00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: