0(0)

Afstemmen op jouw innerlijke bron

Beschrijving

In deze cursus ga je aan de slag met het leren afstemmen op jouw droom, doel of project. Op datgene wat je het liefst van Allahﷻ zou willen ontvangen. En dat niet alleen. Je oefent ook in het dagelijks afstemmen op wat je die dag gaat ondernemer. Want is het niet fijner om vóór je de hectiek van de dag inrent op z’n minst jezelf de vraag te stellen: ‘hoe wil ik me vandaag voelen?’

Als je iedere dag op de automatische piloot van start gaat, bestaat er een grote kans dat de meeste signalen, verlangens en emoties -die zich in je afspelen en opborrelen vanuit je innerlijke bron- aan je voorbij gaan.

Dat is zo jammer! Maar wat als je zelf veel meer inzicht zou kunnen krijgen in hoe het eigenlijk met je gesteld is en hoe je lichaam, brein en ziel eraan toe zijn? Dan kun je wel eens verrast worden van alles wat er op je wacht om ontdekt te worden. In deze cursus maak je kennis met het dagelijks afstemmen op jouw innerlijke bron.

Wat ga ik leren?

  • Dagelijks leren afstemmen
  • Een nieuwe manier van denken ontdekken
  • Invloed leren uitoefenen op je gevoel

Onderwerpen voor deze cursus

10 Lessen3h 30m

Inleiding?

Oefeningen om te leren af te stemmen.
Introductie
Voorbereiding

Oefeningen?

Iedere dag een oefening om jouw innerlijke bron te leren kennen.

Over de instructeur

De ambacht waar Allah  mij mee heeft gezegend is het intuïtief kunnen invoelen en kunnen doorzien mogelijkheden die jou helpen om je verder te ontwikkelen en een leven lang te groeien. Ik coach je empathisch en zonder oordeel zodat je jouw talenten en kwaliteiten volledig in leert te zetten en kunt afstemmen op jouw unieke innerlijke bron en je met meer tevredenheid kunt leven in-sha'Allah in afstemming met je fitrah.

11 Cursussen

15.00

Materiaal bevat

  • Zeven dagen lang, iedere dag één afstemoefening
  • Aan het einde van de cursus heb je een format waarmee je in-shaa'Allah dagelijks beter kunt afstemmen op wat je werkelijk wilt en nodig hebt.

Vereisten

  • 15 minuten per dag vrijmaken om te schrijven
  • Op de laatste dag 30 minuten vrijmaken om te schrijven

Doelgroep

  • De cursus is waardevol voor iedere zuster die graag meer zelf de regie over haar leven wil oppakken en bewuster bezig wil zijn op een manier dat bij haar past.

Want to receive push notifications for all major on-site activities?