0(0)

De kunst van het veranderen

Beschrijving

Er zijn veel grote en kleine levensgebeurtenissen of projecten die zo ingrijpend zijn, dat het kan helpen om een plan uit te werken over hoe jij het wilt aanpakken en wat er voor nodig is om het met de wil van Allahﷻ tot een succes te maken.

Of het nu gaat om het zoeken naar een nieuwe baan, een groot project op je werk, verhuizen, emigreren, een aanstaande huwelijk, een gezondere levensstijl starten, de komst van een kind, bekeren tot islam, voor jezelf beginnen, je bedrijf uitbreiden, de hajj of umrah (grote en kleine bedevaart naar Mekka) verrichten. Om maar een paar te noemen.

Deze cursus/training is vooral geschikt als er al een concrete verandering op project gepland staat. Dan kun je direct aan de slag om de zes elementen van verandering goed in kaart te brengen, zodat je In shaa Allah de kans op succes vergroot. Daarnaast maakt het ook zichtbaar welke onderdelen ontbreken en krijg je dus inzicht in waarom iets wel of niet gaat werken.

Uiteraard is de uitkomst -het resultaat– van je inspanningen aan Allahﷻ. Echter we worden wel aangespoord om te doen wat we kunnen. Om ons in te zetten en onze intentie te zuiveren.

Wat ga ik leren?

  • Snel en krachtig de verandering in kaart brengen
  • Actie-gericht, dus doen in plaats van erover te denken
  • Grip op de verandering krijgen door zelf actief actie te nemen

Onderwerpen voor deze cursus

11 Lessen7h

De zes elementen van verandering

Introductie
De zes elementen in het kort
Heb je de mentaliteit van een winnaar?
Wat wil je eigenlijk?
Element 1: Wat is mijn visie?
Element 2: Hoe urgent is het voor mij?
Element 3: Heb ik een plan?
Element 4: Beschik ik over de juiste middelen?
Element 5: Welke competenties heb ik?
Element 6: Hoe is mijn intentie?
Tot slot

Over de instructeur

De ambacht waar Allah  mij mee heeft gezegend is het intuïtief kunnen invoelen en kunnen doorzien mogelijkheden die jou helpen om je verder te ontwikkelen en een leven lang te groeien. Ik coach je empathisch en zonder oordeel zodat je jouw talenten en kwaliteiten volledig in leert te zetten en kunt afstemmen op jouw unieke innerlijke bron en je met meer tevredenheid kunt leven in-sha'Allah in afstemming met je fitrah.

11 Cursussen

27.00

Vereisten

  • Bereid om het plan uit te werken met behulp van een stappenplan

Doelgroep

  • Indien er een grote verandering op komst is die stress veroorzaakt
  • Als je graag projectmatig en doelgericht werkt

Want to receive push notifications for all major on-site activities?