0(0)

In het licht van Fajr

Beschrijving

Je hebt je voorgenomen om eindelijk te starten met de uitwerking van jouw droom. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, het schrijven van een boek, volgen van een studie, het starten van een bedrijf of uitwerken van een idee, meer tijd voor jezelf vrijmaken, of…vul het maar in.

Met alleen een voornemen kom je er niet. Gair in-sha’Allah. Maar….wat als wij je helpen? Een maand lang samen optrekken zodat je aan het einde van de rit in-sha’Allah echt iets tastbaars hebt? Hoe gaaf is dat?

Een maand lang komen we één keer per week bij elkaar in vaste een groep van minimaal 2 en maximaal 4 zusters. Dit doen we voor 7 uur ‘s ochtends, omdat je dan vaak wat extra tijd voor jezelf kunt creëren. Bij voorkeur starten we rond 5 uur, maar we laten het even afhangen van de gebedstijd. We zijn maximaal 1,5 uur samen aan het werk via Zoom.

Je leert van elkaar, helpt elkaar en ik begeleid jullie professioneel als coach om echt grote stappen te kunnen zetten. Hierbij vertel ik je ook hoe ik succesvol projecten en dromen waarmaak met de wil van Allah ﷻ

Indien nodig krijg je aanvullende coachopdrachten die jou helpen om te werken aan jouw droom. En ja, ik zeg bewust werken. Want bij het realiseren van een droom is het meestal 1% inspiratie en 99% transpiratie. Niets gaat vanzelf in deze wereld, want deze wereld is er een van ongemak voor je gemak mag ervaren.

Ik kies bewust om dit in groepsverband te doen zodat je in-sha’Allah ook op de dagen dat we niet bij elkaar komen steun en hulp ontvangt van je zusters. Als ummah staan we er immers niet alleen voor!

Let op: omdat ik een groep start ga als er minstens 2 zusters belangstelling hebben, dien je eerst contact op te nemen met mij vóór je deze module aanschaft.

Pas nadat je van mij hoort data de groep van start gaat kun je de module aanschaffen in-sha’Allah.

Onderwerpen voor deze cursus

1 Lessen

Hulpbronnen voor jouw droomporject

De kracht van een smeekbede/du’a

Over de instructeur

De ambacht waar Allah  mij mee heeft gezegend is het intuïtief kunnen invoelen en kunnen doorzien mogelijkheden die jou helpen om je verder te ontwikkelen en een leven lang te groeien. Ik coach je empathisch en zonder oordeel zodat je jouw talenten en kwaliteiten volledig in leert te zetten en kunt afstemmen op jouw unieke innerlijke bron en je met meer tevredenheid kunt leven in-sha'Allah in afstemming met je fitrah.

11 Cursussen

67.00

Want to receive push notifications for all major on-site activities?