0(0)

Van dromen naar ondernemen

Beschrijving

Het is heel erg van deze tijd en het past binnen onze islamitische kaders om (vanuit huis) als zzp-er te beginnen met een kleine onderneming. Goed te combineren met je gezin en andere taken en je kunt het helemaal inrichten rekening houdend met jouw persoonlijke islamitische wensen en omstandigheden. Het hoeft geen megagroot bedrijf te worden, het kan een hele eenvoudige dienst zijn of product waar je onze ummah mee wilt verrijken.

Op een gegeven moment gaat het kriebelen en maak je bewust de keuze om aan de slag te gaan. Deze cursus helpt je om de eerste stappen te zetten door je vijftig inspirerende vragen voor te leggen en je uit te dagen door middel van elf oefeningen om dichter bij jouw droom te komen.

Het is spannend, leuk én uitdagend om je grenzen te verleggen en een nieuw pad te bewandelen. Het enige wat je hoeft te doen is de eerste stap te zetten. Dan volgen de volgende stappen in-sha’Allah vanzelf en zal het pad zich ontvouwen.

Wat ga ik leren?

  • Je kunt heel zelfstandig aan de hand van opdrachten ondervinden wat je al kunt en weet
  • Je leert je krachten en valkuilen kennen
  • Je kunt doelgerichter hulp en advies vragen
  • Als je nu nog niet veel kunt investeren, kun je toch grote sprongen vooruit maken

Onderwerpen voor deze cursus

23 Lessen20h

Inzichtgevende vragen

Inleiding
Tips voor je van start gaat
Een krachtig voorbeeld
De droom of het verlangen
Wie gaan je helpen?
Wat wil je bereiken?
Je bent uniek
Je ideale klant
Hallo wereld!
Je loopt vast
Soms is het even lastig

Oefeningen

Over de instructeur

De ambacht waar Allah  mij mee heeft gezegend is het intuïtief kunnen invoelen en kunnen doorzien mogelijkheden die jou helpen om je verder te ontwikkelen en een leven lang te groeien. Ik coach je empathisch en zonder oordeel zodat je jouw talenten en kwaliteiten volledig in leert te zetten en kunt afstemmen op jouw unieke innerlijke bron en je met meer tevredenheid kunt leven in-sha'Allah in afstemming met je fitrah.

11 Cursussen

37.00

Vereisten

  • Bereid zijn om heel eerlijk, kritisch en open naar jezelf en je droom te kijken

Doelgroep

  • Zusters die overwegen om iets te beginnen voor zichzelf, bijvoorbeeld vanuit huis en niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken

Want to receive push notifications for all major on-site activities?